Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
黑橄欖醬
- 200 克 去核黑橄欖
- 40 克 巴西利 ,只取葉子
- 2 粒 蒜頭
- 40 克 酸豆 ,瀝乾水份
- 10 克 萊姆汁
- 70 克 特級初榨橄欖油
- 2 小撮 鹽
萵苣濃湯&蒸青花菜
-
80
克 洋蔥 ,切塊
veya 80 克 紅蔥頭 ,切塊 - 1 粒 蒜頭
- 20 克 奶油
- 600 克 青花菜 ,切小朵 (約 5 公分)
- 2 小撮 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 150 克 馬鈴薯 ,切塊(約 3 公分)
-
1
茶匙 自製蔬菜高湯醬
veya 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) - 600 克 水
- 200 克 野苣
- 80 克 鮮奶油,含脂量約35%
- 1 小撮 糖
- ½ 茶匙 萊姆汁
- ¼ 茶匙 烏斯特調味醬
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6 g