Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla, pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio in umido
1h 25min
Lumachine in rosso
1h 40min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Paella di pesce con bulgur
1h
Zuppa di pesce misto
40min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Agnello in umido
1h 20 min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Sugo di cozze e vongole
1h 20 min
Ragù di funghi
1h 10min