Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di polpo fresco pulito
- 200 g di patate a fette
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di pepe verde in grani
- 1 uovo
- olio per frittura q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 21.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne al ragù di polpo
1h
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Fumetto di gamberi speziato
35 min
Tiella barese
1h
Jalapeño poppers
1h
Patè alle castagne in crosta
10 godz.
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Nessuna valutazione
Calamari ripieni
1h 30 min.
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Calamari alla marchigiana
35 min