Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di acqua
- 30 g di vino bianco
- 250 g di melanzana a dadini
- 8 calamari freschi, le tasche, pulite e lavate
- 50 g di pangrattato
- 240 g di pomodori maturi a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1j
Calamari alla napoletana
40 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Polpo agli agrumi
1j
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 menit
Calamari ripieni
1j 30 menit
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1j 30 menit
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Polpo in rosso
35 Min
Polpo al vino rosso
1j
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 menit
Calamari cipolle e patate
50 menit