Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
TM5 TM31 TM6

Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi

4.6 (29 değerlendirme)

Malzemeler

  • 500 g di acqua
  • 500 g di vongole, fresche e pulite
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 250 g di cous cous precotto a grana media
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1494.7 kJ / 357 kcal
Protein
34.3 g
Karbonhidrat
26.4 g
Yağ
11.7 g
Doymuş Yağ
1.7 g
Lif
1 g
Sodyum
579 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler