Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di cozze fresche pulite
- 250 g di cous cous precotto a grana media
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1494.7 kJ / 357 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 11.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 579 mg
Alternatif tarifler
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Cozze al vino bianco
40 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Marinatura per pesce alla griglia
15 Min
Cous cous con calamaretti
40 min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Triglie in salsa piccante
30 min
Scampi alla busara
35 min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Zuppa di cozze
1h