Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di cozze fresche pulite
- 250 g di cous cous precotto a grana media
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1494.7 kJ / 357 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 11.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 579 mg
Alternatif tarifler
Farfalle pesto e gamberi
20min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 godz. 30 min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2u. 30min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min