Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1205 kJ / 249 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 15.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Carciofi ripieni
50 min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15 min
Fagottini di melanzane
1h 45min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Zuccottini di melanzane
45 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Finocchi ripieni
1 Std.
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min