Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1205 kJ / 249 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 15.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni ripieni alla feta
55min
Melanzane ripiene light
1h
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35min
Zuccottini di melanzane
45min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Champignon ripieni al forno
1h
Peperoni alla piemontese
55min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Peperoni con capperi
40min
Peperoni ripieni
1h 5 min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min