Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 10 g neutrales Öl
- 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 400 g Kimchi, abgetropft (siehe Tipp)
- 20 g Chilipaste, koreanisch (siehe Tipp)
- ¼ TL Sesam, weiß, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1sa
Thai-Bällchen
1 godz. 40 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1sa
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1sa 15 dk
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2sa
Dim Sum 'Shumai'
2sa
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2sa
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 godz. 30 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 dk