Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 10 g neutrales Öl
- 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 400 g Kimchi, abgetropft (siehe Tipp)
- 20 g Chilipaste, koreanisch (siehe Tipp)
- ¼ TL Sesam, weiß, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30 min
Tamarinden-Paste
15min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2u.
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Glasierte Apfel-Spareribs
2h 30min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1u.
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1u.
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min