Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 800 g Schweinefleisch, ohne Knochen, aus der Schulter, in Würfeln (2 cm)
- 5 Kardamomkapseln
- 5 Nelken
- 4 rote Chilischoten, frisch, halbiert
- 1 Zimtstange, in Stücken
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Korianderkörner
- ½ TL Bockshornkleesamen
- 30 g Weißweinessig
- 15 g Rotweinessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
Curry und Fertigstellung
- 30 g Pflanzenöl
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 5 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 250 g reife Tomaten, geviertelt
- 2 - 6 Bird's Eye Chili, frisch, halbiert, nach Geschmack
- 1 TL brauner Zucker
- 80 g Wasser
- 6 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1302 kJ / 311 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Beef Madras
1h 30min
Chicken Akhni
1h 30min
Chicken Saag
50 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10 min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1h 10min
Schweinefleisch mit Wasabi
2h 45min
Kofta Curry
1h 10min
Chicken Jalfrezi
1h