Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oliven-Tapenade
- 50 g Kalamata Oliven, entsteint
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 1 EL getrocknete Tomaten, abgetropft
- 2 TL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Paprika de la Vera (geräuchertes Paprikapulver)
- 1 TL Balsamico, dunkel
Tortilla
- 50 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 80 g rote Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, geschält, längs halbiert und in Scheiben (5 mm)
- 40 - 60 g frische Pilze, gesäubert, je nach Größe halbiert oder geviertelt (isteğe bağlı)
- 80 g rote Paprika, in Streifen (5 mm)
- ½ TL Paprika de la Vera
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- 6 Eier
- 50 g Milch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Melanzane alla Parmigiana
1u. 10min
Mojo Amarillo
45min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1u. 10min
Rote Mojo Sauce
10 Min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 Min
Französische Zucchini-Tarte
2u.
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Aubergine-Parmaggiana
1u. 10min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Tarte provençale
1h 40min
Gazpacho Andalusia
40min