Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème anglaise Passion
- 16 fruits de la Passion (120 g de jus env.)
- 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
La gelée pom-Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 12 fruits de la Passion (100 g de jus env.)
- 100 g de jus de pomme verte
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La meringue
- 90 g de blanc d'œuf (3 œufs moyens)
- 160 g de sucre en poudre
- 10 g de manzana
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2166 kJ / 516 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 36.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Homard sauce newburg et purée de potiron
1 Std. 15 Min
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Değerlendirme yok
Œufs ananas - Christophe Aribert
Değerlendirme yok
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35 Min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.
Mystère cœur chocolat
3h 35min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 Min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Bar farci à l'oseille
1 Std. 10 Min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 Min