![JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C1C33BF-C828-4359-8C11-656287DA32D8/Derivates/D6938A91-91FF-4D2E-88AB-753CB369D889.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème anglaise Passion
- 16 fruits de la Passion (120 g de jus env.)
- 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
La gelée pom-Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 12 fruits de la Passion (100 g de jus env.)
- 100 g de jus de pomme verte
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La meringue
- 90 g de blanc d'œuf (3 œufs moyens)
- 160 g de sucre en poudre
- 10 g de manzana
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2166 kJ / 516 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 36.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce périgourdine
35 min
Crème brûlée
4 Std. 10 Min
Eclairs caramel beurre salé
24 Std.
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 godz.
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2h
Emulsion d'ananas
15min
Pavlova aux figues
4h
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1h 5min
Pâté périgourdin
48 godz.
Couscous de crevettes et sa bisque
1 godz.