Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Rouleau farci à l'abricot en robe de pancetta (Australie)
Değerlendirme yok
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13u. 15min
Pâté périgourdin
48h
Baba au rhum
3 Std.
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Caille au pain d'épices et cassis
1 godz.
Terrine de canard
24h
Galantine de poulet au foie gras
48h
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Sauce gribiche
15 Min