Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes de porc au cidre
2h
Glace à l'oseille
3 godz. 20 min
Tartelette à la rhubarbe
2h 45min
Figues farcies
20min
Baba au rhum
3h
Sauce au vin doux
55min
Sauce gribiche
15min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Orange givrée
12h
Saumon sauce gribiche
35min
Sauce bordelaise
45min