Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de canard
24sa
Velouté de langoustines à la coriandre
1 Std.
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
1 Std.
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Fond brun de viande
2小时 40 分钟
Pâté périgourdin
48 Std.
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3h 20 min
Sauce moutarde à l'aneth
25 Min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 Min
Pâté en croûte
7h 45 min
Sauce gribiche
15 Min