Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de sel
- 200 g de farine de châtaigne
- 300 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 320 g d'eau
- 100 g de châtaignes cuites et pelées
- 10 g de beurre, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1327 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 65.8 g
- Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne
4h
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux graines
5h
Pain au kamut et aux graines de lin
5 godz. 15 min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain de seigle
5h
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain aux châtaignes
3 Std. 45 Min
Petits pains au muesli
1 godz. 40 min
Pain aux céréales
3 godz. 30 min