Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), halved
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
veya 800 g rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) - 1 - 2 Tbsp vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut in pieces
- 1 turnip (approx. 220 g), cut in pieces
- 1 courgette (approx. 250 g), cut in pieces
- 100 g raisins
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Karbonhidrat
- 99.5 g
- Yağ
- 32.7 g
- Lif
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Basque Chicken
1h 10min
Italian Crusted Lamb
5h
Chicken Cacciatore
50min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Beef Chipotle Soup
55min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min