Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (isteğe bağlı)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
veya 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
veya 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 9.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Étouffée
45min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20 min
Lamb Stew
50min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Chicken Korma
40min
Smoky Pork and Beans
3h
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min