Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (isteğe bağlı)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
veya 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
veya 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 9.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Garlic Prawns
30min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Cashew Chicken
45 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Chicken Pad Thai
20 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min