Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Protein
- 48.9 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 10.4 g
- Sodyum
- 400.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Chicken and warm potato salad
55min
Shepherd's pie
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken velouté meal
40min