Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 500 g di molluschi cefalopodi misti (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari), puliti e a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze), spurgati
-
250
g di pomodori sardi a pezzi
veya 250 g di passata di pomodoro sardi a pezzi - 100 g di vino bianco secco, tipo Vermentino
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 12 fogli di pane carasau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 52.7 g
- Karbonhidrat
- 43.1 g
- Yağ
- 23.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasticcio di baccalà
40 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Tiliccas sarde
2h 20min
Tacchino del Ringraziamento
55 Std.
Mousse ai frutti rossi
4h
Peperoni in agrodolce
30 min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Tom Yum Kung
30 min
Arroz caldoso
1h 10 min
Cuculli genovesi ai ceci
1h 30 min
Fregola con le arselle
45 min