Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 500 g di molluschi cefalopodi misti (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari), puliti e a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze), spurgati
-
250
g di pomodori sardi a pezzi
veya 250 g di passata di pomodoro sardi a pezzi - 100 g di vino bianco secco, tipo Vermentino
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 12 fogli di pane carasau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 52.7 g
- Karbonhidrat
- 43.1 g
- Yağ
- 23.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Bruschetta (senza glutine)
3h
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Senape dolce all’albicocca
Değerlendirme yok
Bombette di Alberobello
40 Min
Kig ha farz
Değerlendirme yok
Coniglio alla mediterranea
50 min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Insalata capricciosa
30 Min
Pizza ai frutti di mare
2h
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50min
Lasagne fredde
1 Std. 10 Min