Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
veya 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1 Std. 10 Min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Pasta e fagioli
50 min
Brodetto di Fano
1 Std.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 godz. 30 min
Tiramisù da bere
10 min
Yogurt liquido al cioccolato
1h 15min
Carbonada
1 Std.
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Cappelletti reggiani
2h