Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
veya 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Passatelli
45 Min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min
Crocchette di carne
9h
Dado di carne
45 Min
Insaporitore per pesce
10 min
Spongade della Val Camonica
5 Std.
Ciambella romagnola
1 Std.
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Crescia sfogliata urbinate
1h 30 min