Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di pane di segale casereccio a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline e i gambi
- 100 g di peperone rosso a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 10 - 15 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà alla Soutelo
30 Min
Conchiglie alle melanzane, acciughe e menta
1 Std. 10 Min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35 Min
Cannelloni di fave
50 min
Baccalà alla cappuccina
55min
Ravioli lucani
1 Std.
Baccalà gratinato
1 Std.
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min