Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di pane di segale casereccio a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline e i gambi
- 100 g di peperone rosso a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 10 - 15 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza rustica lucana
1h 15min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Alici ripiene
50 min
Baccalà gratinato
1h
Pancotto con cime di rape
40min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Torta salata lucana
1h 10 min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30 min.
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30 min.