Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di burro, freddo e a tocchetti
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Purè di patate all'aglio
- 500 g di acqua
- 300 g di patate con la buccia, (pulite e lavate) a dadini
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 11946 kJ / 2858 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 208 g
- Yağ
- 210 g
- Lif
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata di pane
45min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1 Std. 30 Min
Scarpaccia
1 Std.
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Torta salata patate e cipolle
55 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Pasta gratinata
50 Min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.