Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di burro, freddo e a tocchetti
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Purè di patate all'aglio
- 500 g di acqua
- 300 g di patate con la buccia, (pulite e lavate) a dadini
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 11946 kJ / 2858 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 208 g
- Yağ
- 210 g
- Lif
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Tortine alle banane con salsa al limone
45 min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1 godz.
Charlotte alle pere (senza glutine)
7 Std. 15 Min
Quiche ai ravanelli
1 godz. 30 min
Torta di riso basmati gratinata
1 godz. 5 min
Sfogliata ai funghi
1h 40min
Torta salata patate e cipolle
55 Min
Torta salata champignon e provola
1 godz. 5 min