Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min
Brodetto ricco con crostoni
1 godz.
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40 menit
Brodetto di Porto Recanati
55min
Brodetto di Fano
1 godz.
Petto d'anatra all'uva
1h 10min
Brodetto romagnolo
50min
Zuppetta di crostacei
40 menit
Brodetto alla triestina
1 godz.
Calamari in umido
55min