Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 300 g di carne di coniglio tritata grossa
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 200 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di pepe
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 23.7 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragù alla barese
4 Std.
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5 min
Salsa al prezzemolo
20 Min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Zuppa patora
1 Std. 20 Min
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Garganelli chiodini e patate
50 Min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 Std.
Cioccolato caldo con liquore all'arancia
15 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Gnocchi di ceci al ragù
1 Std. 15 Min