Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Butternussstrudel
- 500 g Butternuss-Kürbis, geschält, in Stücken
- 60 g Walnüsse, gehackt
- 150 g Sellerie, in Stücken
- 25 g Olivenöl
- 30 g Paniermehl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Sesamöl, geröstet, zum Bestreichen
-
6
Strudelteigblätter aus dem Kühlregal (40 x 40 cm), z.B. von Henglein
veya 6 Filoteigblätter aus dem Kühlregal (40 x 40 cm) - 1 Eigelb
- 2 EL Milch
Schnittlauchquark und Fertigstellung
- 100 g Frischkäse
- 250 g Quark, 40% Fett
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1808 kJ / 432 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Kürbisquiche
2h 5min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 Std. 45 Min
Kürbis-Cannelloni
1 Std. 10 Min
Kürbisrisotto
55 Min
Möhren-Hirsotto mit Lammfilet im Bärlauchmantel
45min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1h 15min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Bärlauch-Schupfnudeln
1 godz. 20 min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 Std. 10 Min