
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Austernpilzknödel
- 80 g Lauch in Stücken (2 cm)
- 250 g frische Austernpilze in Stücken
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 35 g Butter etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 5 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 300 g Semmelwürfel
- 220 g Milch
- 3 Eier
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
Rettichsalat, Teriyakisauce und Fertigstellung
- 350 - 400 g Weißer Rettich geschält, in Stücken
- 5 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 1 TL Salz
- ¾ - 1 TL Fenchelsamen, ganz nach Geschmack
- 50 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 20 g Butter
- 1 TL Maisstärke
- 280 g Apfelsaft
- 40 g Sojasauce
- 1 TL Honig
- 1 - 2 Prisen Chilipulver nach Geschmack
- 1 ½ TL Limettensaft
- 1 EL Walnussöl
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 522 kcal / 2185 kJ
- Protein
- 18 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Lif
- 8.2 g