Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Zucker
- 30 g Rotwein
- 650 g Fleischparadeiser, in Stücken
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (ca. 1-2 cm)
- 100 g Gurke, in Stücken
- 12 - 14 Blättchen frisches Basilikum
- 6 EL Naturjoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 348 kJ / 82 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20min
Süß-scharfe Asia-Salatplatte
40 Min
Zucchini-Tsatsiki mit Minze
20min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55 λεπτ.
Gekühlte Joghurtsuppe mit Zitrone
1 Std. 15 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Grünspargel-Laksa
30 Min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1ωρ. 20 λεπτ.
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 Std. 50 Min
Erdäpfel mit Avocado-Bärlauchcreme
55 λεπτ.