Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Zucker
- 30 g Rotwein
- 650 g Fleischparadeiser, in Stücken
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (ca. 1-2 cm)
- 100 g Gurke, in Stücken
- 12 - 14 Blättchen frisches Basilikum
- 6 EL Naturjoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 348 kJ / 82 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505h 10 min
Matjesrollen mit Sherry-Rotkrautfülle
45 min
Fischbrühe
30 Min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 Min
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1u. 45min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6sa
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1h
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30 Min
Erdäpfel mit Avocado-Bärlauchcreme
55 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min
Artischocken-Tofu-Püree
10 min
Rosmarin-Käse-Stangen
1 Std. 20 Min