Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 80 g azeite
- 1 dente de alho
- 150 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de orégãos
- 380 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g folhas de agrião
- 200 g salmão fumado
- ½ limão, só o sumo
- 30 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 100 g queijo-creme
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1598.2 kJ / 382 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 513.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza de Nápoles
50 Min
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1h
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Ceviche de camarão com tomate
4 godz.
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2 Std. 15 Min
Piza Vénus
1h
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 godz. 10 min
Batata-doce recheada com salmão
35min
Bruschetta com pesto e tomate
40min
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30min
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40min
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35min