
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken
- 50 g frozen green peas
- 500 - 550 g chicken tenderloins
- 200 g bacon cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 100 g red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 100 g carrot cut into quarters
- 100 g white cabbage cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into quarters
- 300 g jasmine rice
- 1100 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
Sauce
- 20 g soy sauce
- 30 g brown sugar
- 1 garlic clove
- 2 - 3 cm piece fresh ginger peeled
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- fried shallots for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 300.3 kcal / 1261.1 kJ
- Protein
- 26.9 g
- Yağ
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 37.4 g
- Lif
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Sodyum
- 778.4 mg