Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 20 g Kürbiskerne
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 20 g Sesam
- 50 g Wasser
Brot und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 200 g Hafer
- 400 g Wasser, kalt
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
-
10
g Zuckerrübensirup
veya 10 g Honig - 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 100 g Roggen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 9862 kJ / 2357 kcal
- Protein
- 98 g
- Karbonhidrat
- 454 g
- Yağ
- 53 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 62.4 g
- Sodyum
- 4739 mg
Alternatif tarifler
Sportler-Brot
3h 50min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1ωρ. 50 λεπτ.
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 godz. 45 min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Vollkornklotz
3h 30min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min