Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 20 g Kürbiskerne
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 20 g Sesam
- 50 g Wasser
Brot und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 200 g Hafer
- 400 g Wasser, kalt
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
-
10
g Zuckerrübensirup
veya 10 g Honig - 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 100 g Roggen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 9862 kJ / 2357 kcal
- Protein
- 98 g
- Karbonhidrat
- 454 g
- Yağ
- 53 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 62.4 g
- Sodyum
- 4739 mg
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Müsliweckerl
15j 30 menit
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkelkruste
2h 20min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 Std. 30 Min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.