Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 20 g Kürbiskerne
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 20 g Sesam
- 50 g Wasser
Brot und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 200 g Hafer
- 400 g Wasser, kalt
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
-
10
g Zuckerrübensirup
veya 10 g Honig - 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 100 g Roggen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 9862 kJ / 2357 kcal
- Protein
- 98 g
- Karbonhidrat
- 454 g
- Yağ
- 53 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 62.4 g
- Sodyum
- 4739 mg
Alternatif tarifler
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 Std. 45 Min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Sportler-Brot
3h 50min
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24 Std.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 Std. 30 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Sesambrot
2 Std.
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 Min