Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Roggenkörner
- 45 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, in feinen Streifen
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 360 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bierbrot
2 Std.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12h
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Astra-Schrippen
2h 50min
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1 Std.
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1 Std.
Dinkel-Bärlauchweckerl
1 Std. 50 Min
Topinambur-Dinkel-Brot
4h 30 min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Bärlauchpaste
20 Min