Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauerteig
- 5 geh. EL Roggenmehl Type 1150 oder Type 997
- 15 EL Wasser, lauwarm
Teigvermehrung
- 100 g Roggen
- 100 g Wasser, lauwarm
Brotteig
- 200 g Roggen
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 40 g Ahornsirup
- 2 TL Salz
- 1 TL Bockshornkleeblätter, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 300 g Wasser, lauwarm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1671 kJ / 399 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 13.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oberländer
14 Std. 30 Min
Toastbrot
3 godz.
Dinkelweckerl
23h 40min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Roggen-Dinkel-Brot
8h