Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauerteig
- 5 geh. EL Roggenmehl Type 1150 oder Type 997
- 15 EL Wasser, lauwarm
Teigvermehrung
- 100 g Roggen
- 100 g Wasser, lauwarm
Brotteig
- 200 g Roggen
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 40 g Ahornsirup
- 2 TL Salz
- 1 TL Bockshornkleeblätter, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 300 g Wasser, lauwarm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1671 kJ / 399 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 13.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Bierbrot
2h
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Bauernbrot
2 godz. 20 min
Waldstauden-Roggenbrot
23sa 30 dk
Bergisches Urbrot
17 Std.
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Schweizer Bauernbrot
7h