Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes, en morceaux
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 350 g d'eau
- 450 g de petits pois surgelés
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre frais, et 1 c. à soupe pour le velouté
- 1 brin de menthe fraîche, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de petits pois
40 λεπτ.
Crème de lentilles au lard
3 Std. 10 Min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 Min
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Velouté de petits pois à la menthe
35 Min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté de carotte au lait de coco
50 Min