Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 - 350 g Erbsen, TK
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Worcester-Sauce
-
2
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (ca. 220 g), in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
veya 2 Lachsfilets, TK (ca. 220 g), aufgetaut, in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1532 kJ / 366 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 Min
Zweierlei Erbsensuppe
50 min
Lachscremesuppe
20 Min
Erbsen-Cremesuppe
40 min
Erbsencremesuppe
30 Min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Erbsen-Minz-Suppe
40 min
Erbsen-Krabben-Suppe
35 Min
Erbsen-Minz-Suppe
30 Min
Forellencremesuppe
40 min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 Min