Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 - 350 g Erbsen, TK
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Worcester-Sauce
-
2
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (ca. 220 g), in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
veya 2 Lachsfilets, TK (ca. 220 g), aufgetaut, in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1532 kJ / 366 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsen-Cremesuppe
40 min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 min
Zweierlei Erbsensuppe
50min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35min
Erbsencremesuppe
30 min
Erbsen-Minz-Suppe
40 min
Erbsen-Curry-Suppe
40 min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Forellencremesuppe
40 min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Lachscremesuppe
20 min