Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Petersilienwurzeln, in Stücken (2 cm)
- 470 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 85 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 10 g Salz
- 120 g Weißwein, trocken
- 100 g Gemüsefond
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2 Std. 10 Min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Ravanello Tonnato
20min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Erbsen-Minz-Püree
25min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min