Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (2-3 cm)
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di fave fresche o congelate e fatte decongelare
- 4 fette di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 32.1 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Puré aromatico di zucca
40 Min
Crema di asparagi e curcuma
35 min
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di piselli secchi
1hod. 25min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 Min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 Min
Tortini di fave vegetariani ripieni (kibbeh)
1 Std. 40 Min
Vellutata di castagne con porcini
50 Min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h