Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (2-3 cm)
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di fave fresche o congelate e fatte decongelare
- 4 fette di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 32.1 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di broccoli raw
25min
Crema di asparagi e curcuma
35 dk
Vellutata di carciofi e taleggio
55 dk
Carciofi in agrodolce
30 dk
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 dk
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40min
Baccalà alla Veracruz
1sa
Vellutata fredda di fave e ricotta
55 dk
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Vellutata di porri e radicchio
55 dk
Vellutata di asparagi
45 dk