Risotto timo e toma
TM5 TM31 TM6

Risotto timo e toma

4.7 (17 değerlendirme)

Malzemeler

  • 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
  • 1 spicchio di aglio, a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese, a dadini

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1952.3 kJ / 466.6 kcal
Protein
14.1 g
Karbonhidrat
61.1 g
Yağ
18.4 g
Lif
0.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler