Risotto timo e toma

Risotto timo e toma

4.7 17 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
5 porzioni

Malzemeler

  • 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese a dadini

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 14.1 g
Kalori 1952.3 kJ / 466.6 kcal
Yağ 18.4 g
Lif 0.6 g
Karbonhidrat 61.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...