Cihazlar ve Aksesuarlar
Seekh kebabs
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
10 portions
Malzemeler
-
water for soaking
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds3 tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots cleaned (see Tips)10 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
fresh green chillies deseeded, trimmed and cut into halves2
-
lamb mince500 g
-
egg white1
-
chickpea (besan) flour50 g
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
salt2 tsp
-
olive oil for brushing
-
natural yoghurt to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
523.7 mg
Protein
13.1 g
Kalori
604.5 kJ /
143.9 kcal
Yağ
7.7 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
4.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of India
98 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb korma
4sa
Sri Lankan red beef curry
1sa 40 dk
Mango lassi
5 dk
Fresh coconut chutney
10 dk
Mint and peanut chutney
35 dk
Rogan josh
1sa 35 dk
Chicken tikka masala
1sa 10 dk
Beef madras
1sa 30 dk
Chicken 65 and green chutney
1sa 5 dk
Chhole (chickpea curry)
35 dk
Bhuna gosht
1sa 20 dk
Murgh makhani (Butter chicken)
1sa 15 dk