Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
Polenta
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Maisgrieß (Polenta)
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
Gemüseauflage und Fertigstellung
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Öl
- 1 gelbe Paprika (ca. 200 g), in Streifen (5 mm)
- 200 g Zucchini, in Scheiben (3 mm)
- 250 g Auberginen, gewürfelt (1,5 cm)
- 4 Tomaten (300 g), fest, geviertelt
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Kräuter der Provence
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 250 g Ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Hirseauflauf
1h 10 min
Quinoa-Risotto Provençale
30 min
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1u.
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Polenta-Pizza
1h 10 min
Mittelmeergemüse mit Couscous
1u.
Polenta-Muffins
1u.
Polenta
30 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10 min
Polenta-Taler
1h 10 min
Polenta mit Spinat und Käse
1u.
Linsen-Auflauf
1 Std. 20 Min