Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
Polenta
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Maisgrieß (Polenta)
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
Gemüseauflage und Fertigstellung
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Öl
- 1 gelbe Paprika (ca. 200 g), in Streifen (5 mm)
- 200 g Zucchini, in Scheiben (3 mm)
- 250 g Auberginen, gewürfelt (1,5 cm)
- 4 Tomaten (300 g), fest, geviertelt
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Kräuter der Provence
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 250 g Ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Polenta mit Spinat und Käse
1 godz.
Polenta-Pizza
1 godz. 10 min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Quinoa-Risotto Provençale
30 min
Gemüse-Fritatta mit Kresse
1 godz.
Mittelmeergemüse mit Couscous
1 godz.
Rotkohl-Risotto
50min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55min
Kichererbsen-Nocken
50min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Hirseauflauf
1 godz. 10 min
Gemüse-Hirsotto
45 min