Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
Polenta
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Maisgrieß (Polenta)
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
Gemüseauflage und Fertigstellung
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Öl
- 1 gelbe Paprika (ca. 200 g), in Streifen (5 mm)
- 200 g Zucchini, in Scheiben (3 mm)
- 250 g Auberginen, gewürfelt (1,5 cm)
- 4 Tomaten (300 g), fest, geviertelt
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Kräuter der Provence
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 250 g Ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Gemüse-Hirsotto
45min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55min
Quinoa-Risotto Provençale
30min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Polenta-Pie
1h 50 min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Polenta
30min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Polenta-Pizza
1h 10min
Hirseauflauf
1h 10min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20 min
Graupenrisotto mediterran
50min