Cihazlar ve Aksesuarlar
Gilthead bream baked in a salt crust
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
45.74 g
Kalori
1268 kJ /
304 kcal
Yağ
13.49 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mediterranean Cuisine
67 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Black-eyed bean stew with whole squid
5sa 15 dk
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 dk
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1sa 15 dk
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 dk
Sicilian Prawn Salad
40 dk
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 dk
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1sa
Cream of chard soup
35 dk
Green fig and lime marmalade
1sa 10 dk
Sweet Rice
1sa
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 dk
Honey and herb pork loin
4sa 10 dk