Cihazlar ve Aksesuarlar
Gilthead bream baked in a salt crust
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
45.74 g
Kalori
1268 kJ /
304 kcal
Yağ
13.49 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mediterranean Cuisine
67 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 dk
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1sa 5 dk
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1sa 10 dk
Polenta
1sa
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 dk
Gluten free plain flour
Değerlendirme yok
Rabbit stew
1sa
Date and Orange Spread
40 dk
Salmon burgers
25 dk
Cashew Milk (Metric)
5 dk
Spanish tomato sauce
25 dk
Italian hot chocolate
10 dk