
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
400
g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),
veya 400 g trout fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick) -
1 ½
tbsp fish sauce (20 g)
veya 2 anchovy fillets, in oil drained -
2
tsp toasted sesame oil (10 g)
veya 20 g extra virgin olive oil - 7 - 8 sprigs fresh dill leaves only
- 1 orange, preferably organic zest and juice
- 500 g water
-
600 - 700
g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
veya 600 - 700 g canned sweetcorn kernels drained - 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 350 kcal / 1461 kJ
- Protein
- 26 g
- Yağ
- 12 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Lif
- 7.6 g