Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seed
- ½ tsp black peppercorn
- 5 chilli, dried, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp minced ginger, preserved (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp turmeric, dried, ground
- 30 g canola oil
- curry leaf, fresh, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt, flakes, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1218 mg
Alternatif tarifler
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min
One Pot Chicken Rice
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Değerlendirme yok
Gochujang seafood risotto
1u.
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Değerlendirme yok
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 godz. 40 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min