Cihazlar ve Aksesuarlar
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 portions
Malzemeler
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (isteğe bağlı) or other cheese20 g
-
garlic clove (isteğe bağlı)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
2 slice cheeseham, cooked (isteğe bağlı)1 slice
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24.5 g
Kalori
2704 kJ /
646 kcal
Yağ
23.8 g
Karbonhidrat
89 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mediterranean Cuisine
67 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Keine Bewertungen
Macarons with Pistachio Ganache
2 Std. 30 Min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 Std. 20 Min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 Std. 15 Min