Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten free pastry
- 160 g butter, unsalted, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 160 g cornflour (starch), plus extra for dusting
- ¼ tsp fine salt
- 2 tsp xanthan gum (optional)
- 1 egg
- 1 tsp vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter, unsalted
- 600 g chicken meat, skinless, boneless, cut into cubes (3 cm) (see tip)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp black pepper, freshly ground
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour (starch)
-
1
tbsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, core removed and cut into cubes (2 cm)
- 50 g whipping cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2386 kJ / 568 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Red Pepper Shots
30 min.
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
Green Mole Chicken
1h
Potato Cup Frittata
1h
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Pistachio Pesto
10min
Ham and Onion Bread
30 min.
Chicken skewers with peanut satay sauce
2h
Gluten Free Dinner Rolls
1óra 55p
Chicken and mushrooms in red wine
45min