Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 150 g Fenchel, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 EL geriebene Zitronenschale, unbehandelt
- 350 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Risotto mit Zucchini und Speck
35 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Fenchel-Risotto
35 min
Fenchel-Risotto
40 min
Risotto mit Zucchini
40 min
Risotto mit Zucchini
50 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min