Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Maronen, gegart, geschält
- 1 Schalotte
- 40 g Butter, in Stücken
- 10 g Walnussöl
- 320 g Risottoreis
- 60 g Weißwein, trocken
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2405 kJ / 574 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Steinpilzen
50min
Maronencremesuppe
30min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Kürbisrisotto
55min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto mit Birnen
55min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Trüffelrisotto
45min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min