Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meerrettichöl
- 15 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Kabeljau und Rote-Bete-Risotto
- 4 Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g; ca. 1,5 cm dick)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Schalotten, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Rote Bete, roh, fein gewürfelt
- 200 g Risottoreis
- 50 g trockener Weißwein
- 400 g Geflügelbrühe
- 150 g Rote-Bete-Saft
- 40 g Mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2636 kJ / 630 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs mit Zitronenrisotto
40 dk
Lachs-Fenchel-Risotto
25 dk
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1sa
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 dk
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 dk
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Fenchel-Risotto
40 dk
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 dk
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 dk