Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Fenchel, in Stücken, das Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis (z.B. Carnaroli)
- 720 g Gemüsefond
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 50 g trockener Weißwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2421 kJ / 578 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbisrisotto
55min
Erbsen-Risotto
50 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Mangoldrisotto
50 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min