Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 Birne (200 g), in Würfeln (1 cm)
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Maronenrisotto
30min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Risotto mit Birnen
55min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min