Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 Birne (200 g), in Würfeln (1 cm)
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Maronenrisotto
30 min
Risotto mit Birnen
55 min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min