Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
veya 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 13.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken with almonds and raisins
30 Min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 Min
Garlic soup
40 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 Std.
Lemon chicken
50 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Arabian chicken with couscous
45 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min