Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 Std.
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 Std. 10 Min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Confetti Rice
45 Min
Vanilla sugar
72 Std.
Fruit nectar
10 Min
Cheese mousse
10 Min
Fruit ice cream
5 Min