![Pasta with leek and ajvar Pasta with leek and ajvar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5D6725E5-A40B-495B-B6D0-8E0A7877C631/Derivates/D55C898E-9F7D-402E-8581-7ECE0C4A2BAC.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy pea soup
40 min
Paella with kidney beans
55 min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Vegetarian Pizza (TM5)
Değerlendirme yok
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Green pancakes with ham and cheese
55 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min