Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Stängel Thymian
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz, angedrückt
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe
- ¾ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, festkochend, klein (z.B. Drillinge)
- 10 Schalotten, klein, längs halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 20 g Butterschmalz
- 300 g Champignons, geviertelt
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2267 kJ / 540 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Irish Stew
1h 30 phút
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 godz.
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Schweinefilet Vindaloo
2h 30 phút
Boeuf Bourguignon
1h 30 phút
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2h
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min