Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Stängel Thymian
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz, angedrückt
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe
- ¾ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, festkochend, klein (z.B. Drillinge)
- 10 Schalotten, klein, längs halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 20 g Butterschmalz
- 300 g Champignons, geviertelt
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2267 kJ / 540 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Irish Stew
1h 30 min.
Meeresfrüchte Korma
40 min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26h
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Curryhuhn
2h 40min
Boeuf Bourguignon
1h 30 min.
Thai-Hähnchensalat
30 min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1h 10min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Filet Wellington mit Maronen
1 godz.
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Rindfleisch in Rotwein
2小时 15 分钟