Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 420 g de lait
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en rondelles (5 mm)
- 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
- 1 œuf
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 25 g de beurre, en copeaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 947 kJ / 225 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 7 g
Alternatif tarifler
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15 min
Courgettes à la farce marine
1h 15 min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1h 5 min
Brandade de haddock
50 min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10 min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Choucroute de la mer
40 min